lycklig


Sol, vänner, kärlek och sol igen. Livet är underbart! /elin

delfin minsann


Har ungefär 300 bilder från när Pillan simmade med delfiner i Egypten. Tycker det ser så fint ut! /elin

en gullig tant

Jag träffade en tant idag och när jag förklarade att jag kunde lämna reklambladet som jag delade ut i hennes brevlåda så att hon kunde fortsätta till affären blev hon hur glad som helst! Efter ett antal tack, tack sa hon:
"Tack för att du finns!"
Jag typ dog lite :) /elin


inte lika mycket vardagslyx


Solen gassar, GASSAR och jag ska alldeles strax bege mig till jobbet. 8,5 timme hårt arbetandes i kolsvarta kläder från topp till tå.... YES! /elin

blommigt!




vardagslyx!


Jag stört gillar vardagslyx, en hel drös med vänner på alltanen och en massa frukt doppat i fondy - en vanlig vardagskväll. MUMS! /elin

glader!


TJENIS! Är sjukt glad - har bokat halkbana och det är sol! wohoo /elin

finaste


Victor var fin redan som liten :) /elin

sommarloooooooooov


Det märks inte bara på schemat att det är sommarlov. Jag har även slopat hemskt tråkiga böcker med fula framsidor och övergått till underbara böcker med fantastiska framsidor. LOVE IT! /elin

födelsedagsmorgon


Vaknade upp med sång av världens bästa mor och pojkvän. Frukost på sängen och i första paketet gömde sig denna fantastiska cykelkorg! Åh gud vad jag gillar födelsedagar! /elin

ARTON FUCKING ÅR!




SHIT MY GOD JAG ÄR ARTON NU! Har redan blivit firad med frukost på sängen, lite paket (bland annat Elin halsbandet) och en massa pussar från världens finaste pojkvän. Nu ska jag iväg till banken och fixa internet bank (viktigaste av allt), sen skola och sen fira vidare hemma innan det är dags för UTGÅNG. TJIHOOOO! :D :D /elin

gult är inte fult!


Jag tycker det är gött med gul maskros och gul sol /elin

picknickguide

Picknick guide i tryck idag
Foto: Jonna Hovrell




Packa lätt för en lyckad picknick 

 

En mysig picknick är pricken över i:et en ledig sommardag, men när solen gassar är hjärnan inte alls på topp. Ung har därför denna vecka gjort en guide över vad man kan tänka på innan man ger sig i väg på picknick.

Sommaren med underbara lediga soldagar närmar sig. Det är en vecka kvar till ett tio veckors långt sommarlov då vi är fria att göra precis vad vi vill. Vissa ska jobba, någon kanske ska ut på en solsemester men de flesta av oss hänger faktiskt bara och gör inte mycket alls under lovveckorna. Vart är det bästa stället att hänga på om inte på en rutig filt med sina bästa vänner med en liten picknick korg? Men vad ska man egentligen ha med sig på en picknick? Vilken musik funkar bäst att lyssna på och vart får man egentligen befinna sig? Ung har denna vecka gjort en picknick guide för dig, bara att klippa ut, sätta upp på väggen och läsa av så fort du blir sugen på att dra ut på en picknick. Det är nämligen ganska jobbigt att fundera ut själv när man är ledig, right?

Plats
JA: Bred ut din filt på en plats som är till för allmänheten. Vid en badstrand, på en öppen äng eller varför inte i din egen trädgård? Ett mjukt och skönt underlag är ett bra riktmärke.
NEJ: Passa dig för linjerna mellan din trädgård och grannens. En förbannad granne är inte att leka med... Det är också viktigt att tänka på att inte breda ut filten på ett naturreservat eller någon annan plats som inte är till för allmänheten. Och hörrni, bara för att det är grönt och fint på en kyrkogård funkar det inte med picknick där.

Käk
JA: Somriga och törstsläckande frukter som vattenmelon passar utmärkt för en picknick. Kanske några nybakade bullar och lite saft också skulle sitta fint för magen? Tänk på att inte ta med för mycket mat, man blir faktiskt inte så hungrig när det är varmt. Men vatten behöver ni däremot inte snåla med!
NEJ: Glass, mjölk och smör. Sorry, men dessa tre faktorer smälter eller blir dåliga i för varmt väder (vilket vi hoppas det är när ni picknickar!) Ifall du äter glass som har smält kan det till och med vara farligt.

Musik
JA: Lugn och somrig musik som klassikerna Tomas Ledin och Gyllene Tider funkar allra bäst på en picknick. Och glöm inte att köpa högtalare till Ipoden, då hörs det bäst. Men även om det är lugn musik, håll ljudet på en låg nivå.
NEJ: Hårdrock och crazy techno funkar helt enkelt inte på en rutig picknick filt.

Umgänge
JA: Dra med dig folk du gillar när du ska picknicka och människor som är sköna att snacka med. Ni kommer nämligen ligga på samma filt i några timmar och då är det skönt om snacket kommer naturligt.
NEJ: Tja, ta inte med din sämsta ovän.

Grejer
JA: Nödvändiga grejer som solskyddsfaktor, myggmedel ifall picknicken äger rum kvällstid, paraply om det mot alla förhoppningar skulle börja regna och glöm för guds skull inte kameran, tänk vilja minnen som du vill bevara!
NEJ: Mobiltelefonen kan faktiskt få stanna hemma, eller i alla fall sättas på ljudlös. Passa på att njuta av sommarens fågelkvitter och låt mamma få vänta med uppdatering om vad ni gör. Tänk också på att packa lätt, man är ju ganska mör efter några timmar i solen och den där tre kilos boken som du är sugen på att dra med dig kommer du ju faktiskt inte orka hålla upp för att läsa i.


glassigt


Det är super fint väder så jag ska ut i solen och glassa lite innan det kommer lite folk hit för att fira mig i förskott. På tisdag är det min riktiga födelsedag, jisses amalia! /elin

bonneliv




Hönst och katter mitt i samhället? Självklart :) /elin

mmmmmmmmmmmmmmm


Halleluluja moment när man kommer hem och det luktar bullar i hela huset! /elin

balen för ett år sedan





För precis ett år sedan var vi på bal jag och Victor. Och hela den där dagen var så himla fin! Avundas alla som får gå i år... men nästa år är det vår tur! /elin

RSS 2.0